СПЕКТАКЪЛ "ЦАРЕВГРАД ТЪРНОВ - ЗВУК И СВЕТЛИНА

гр. Велико Търново
Организатор: Фото Клуб „Осмо Изкуство”
  • 27 - 28 декември 2014 г.
  • 2 дни/ 1 нощувка
  • Със собствен транспорт
  • Описание
   Скъпи приятели,
   преди няма и месец решихме, че иде време да "закрием" отминаващата 2014 година и го обявихме официално с годишният ни Суперконкурс (резултати от който очаквайте съвсем скоро).
   Но понеже не можем да стоим мирно и постоянно из главите ни бръмчат разни идеи измислихме още един повод да се видим тази година.
   Имаме удоволствието да Ви представим предстоящият спектакъл "Звук и светлина", който ще се случи на 27-ми Декември в Старопрестолният Търновград. Една идеална "фотографска случка", покрай която да полеем отминаващата 2014-та.
   Идеята ни е да направим една почти съвсем неформална "годишна среща" на Фотоклуб Осмо изкуство като я съчетаем с интересно снимане на зрелищният спектакъл. И понеже ще е неформална така и не й измислихме окончателно заглавие. Колебаем се, все още, между "Годишна среща с импровизиран уъркшоп по нощна фотография", "Годишна среща и тренировъчен лагер по пиене на светла бира", "Следколедно, предновогодишно нощно снимане"...
   Препоръчителна техника за желаещите да снимат спектакъла "Царевград Търнов - Звук и светлина" - снимачна техника, статив, дистанционно, външна светкавица.

Сподели

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print