Трявна - Зимна приказка в сърцето на Балкана

Организатори: Сдружение Фото Клуб „Осмо Изкуство” и ТА “Стил Травeл”
  • 3 - 5 февруари 2017 г.
  • 3 дни/ 2 нощувки
  • Със собствен транспорт

Снимки на участници във фотопленера

  • Описание

   Скъпи приятели,

   Поради малкото почивни дни в края на миналата година, решихме да проведем станалата вече традиционна годишна сбирка на клуба в началото на 2017. И тъй като зимата е време за романтични пейзажи, решихме този път да проведем годишната сбирка на клуба в китното възрожденско градче - Трявна.

   Както ще видите от програмата на срещата планираме: две нощувки на 3-ти и 4-ти февруари; време за снимане в Трявна и околностите, възможности за фоторазходки до Габрово и Етъра, Соколския манастир, Дряново и Дряновския манастир и др., както и традиционната "тържествена вечеря", последваща фотографските ни разходки и отпътуване на 5-ти февруари. По време на "тържествената" вечеря ще разкрием и част от плановете ни за предстоящите за 2017 година инициативи и мероприятия на "Фотоклуб Осмо изкуство".

Програма:

03.02.2017

ПЕТЪК

Около 18:00 ч. - пристигане и настаняване в СПА комплекс Трявна - Свободно време за разходки, снимане, почивка - Време за вечеря.

04.02.2017

СЪБОТА

Свободно време за разходки, снимане и почивка. Възможни дестинации за разходки: Възрожденска Трявна, Габрово, Архитектурно-етнографски комплекс "Етър", Соколския манастир, Дряново, Дряновския манастир, Килифаревския манастир, Къпиновския манастир и др.,Около 20:00 ч. - "Тържествена" вечеря в механа "Тревненски кът".

05.02.2017

НЕДЕЛЯ

Закуска- Свободно време за снимане и разходка из Трявна.- Време за обяд - мястото ще уточним допълнително (не се поема ангажимент от ТА).- Отпътуване.