Приключенски център – Белоградчик е открит от Агенция за Рагионално Развитие и Бизнес Център – Видин на 14 юни 2020г, като плод на дългогодишни усилия за туристическо развитие на региона.


Приключенският център помещава 50 планински електрически велосипеди, менижирани от 10 оператори от района на Белоградчик.


В центъра се предлагат приключения за организирани или индивидуални туристи, които се провеждат както от самия център, така и от други организатори на приключения от района на Белоградчик и област Видин.


Едновременно с това Приключенският център се грижи и за състоянието на определени пътеки и горски пътища, които са най-подходящи за пешеходен и велотуризъм в региона!


Тук можете да сбъднете мечтата си да летите свободно с балон или да се издигнете панорамно за кратко на скалите. Можете да се разходите с електрически велосипед по разработените маршрути, да дегустирате от най-доброто вино в региона, да сплотите колектива от своята фирма с водно приключение в драконови лодки. Разходка с джип или конна езда, организирани пешеходни турове сред Белоградчишките скали, мултимедийна стрелба с автентичен пистолет и пушка, разходка с моторна лодка по Дунав – това и още много други забавни приключения Ви очакват на може би най-красивото място на Земята!

Приятно изживяване!

Сподели

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print